Mirë se vini në zemër të Malit Sharr

13.07.2022

Ekzistojnë vende në Tokë që janë të pasura me natyrë të bukur. Vende plot jetë, ngjyra të mahnitshme dhe peizazhe të bukura. Vende të pazbuluara, që presin të shihen, ndjehen dhe eksplorohen. 

 

 

 

 

Nga videoja promovuese – “Mirë se vini në zemër të Malit Sharr”.

Video