Едукативна патека во НП Шар Планина

08.04.2024

Едукативната патека е од отворен карактер и е наменета за сите дечиња кои сакат да ги откријат тајните на шумата. Посетата е бесплатна и трае 1 час.

Сите организирани групи потребно е да се најават на 075428636.

Ве очекуваме!

Видео