Одлука за споревудавње заштитни контролни мерки во однос на африканска чума кај дивите свиње во територијата на НПШП

09.11.2023

Одлука за спроведување заштитни и контролни мерки во однос на африканската чума кај дивите свињи на територијата на Национален Парк Шар Планина.

Документи