Првите фотографии од новата снежна покривка на Шар Планина

25.11.2022

Уживајте во првите фотографии од новата снежна покривка на Шар Планина, на места повеќе од 30 cm.

Благодарност до пријателите на Националниот Парк Шар Планина кои даваат придонес за воспоставување подобра контрола и ефикасна заштита на природата.

Галерија