ЈУНПШП учествуваше во спасувачката акција

10.11.2022

ЈУНПШП учествуваше во спасувачката акција која се одвиваше во претходното деноноќие на Шар Планина.

 

Љубителите на планинските спортови може да се потсетат на основните правила преку водичот за безбедно движење низ планина.

 

 

 

Видео